More

2020. január 23. 19:00

The BlackBirds – Live Beatles Show & Stoned – 100%Rolling Stones (Budapest, Hungary) – Az ország két legismertebb tribute zenekara a budapesti ősbemutatót követően országos turné keretében lép színpadra. Időpont: 2020. január 23., csütörtök 19.00 órai kezdettel. Helyszín: Kecskemét, a jubileumi turné 4. állomása a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ színpadán.

A nemzetközileg is elismert THE BLACKBIRDS zenekar immár 15. éve népszerűsíti és ápolja a Beatles hagyományokat. A STONED legénysége (a Fonogram díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones hazai helytartói pedig 2003 óta adják elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stonesnak a dalait.

A jubileumi turné két korszakalkotó lemez előtt tiszteleg. 50 éve ekkor jelent meg a Beatles Abbey Road című albuma és a Let it Bleed korong a Stonestól, rajta az egyik legnagyobb slágerrel, a Gimme Shelterrel!

A két órás nagykoncerten természetesen mind a Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei elhangzanak majd a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel.

JEGYEK MÁR KAPHATÓK!

Jegyár:
• elővételben: 3.900 Ft
• a koncert napján: 4.500 Ft

 

 

Hozzászólások