More

2018. április 16. 19:00

Thália Színház – Carlo Goldini: A főnök meg én meg a főnök – kamara bérlet 3. előadása megtekinthető 2018. április 16-án, hétfőn 19.00 órakor  Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A darab a Thália Színház saját előadása. Szereplők: Vida Péter, Molnár Piroska, Szabó Erika, Bán Bálint, Tóth Eszter, Mózes András, Pindroch Csaba, Fodor Annamária, Tamási Zoltán. Molnár Piroska és Vida Péter a darab hajtómotorjai.

Truffaldino felcsap pizzafutárnak. Az első kiszállítást a tarantói maffia rettegett főnöknőjéhez viszi – és a kapuban karambolozik a közeli város maffiájának rettegett főnökével. Itt végződhetne a történet. De van tovább, mert ez Olaszország. Eljegyzések, álruhák, félresiklott leszámolások, a szálloda szomszéd szobáiban lakó, egymást nem találó szerelmesek… És Truffaldino észvesztve rohan fel-alá, hogy hirtelen támadt két főnöke összes kívánságát teljesítse. Amitől mindenki csak egyre nagyobb bajba kerül.

A Ponyvaregénybe oltott commedia dell’arte, a Keresztapával keresztezett mágikus realizmus – Goldoni klasszikus vígjátéka, a Két úr szolgája mai olasz környezetben, őrült és kacagtató színpadi mesében… Ahol a mesélőre is lőnek.

 

Teltházas előadás!

 

Hozzászólások