More

2019. március 28. 19:00

A Tavaszi Filmklub soron következő filmjét – Én, Tonya című színes, amerikai filmet 2019. március 28-án, csütörtökön 19.00 órai kezdettel láthatják a bérlettulajdonosok Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A 119 perces filmet Craig Gillespie rendezte 2017-ben.

Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabadszájú anyjának.

Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfivel, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például a legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes? (Vertigo Media)

Rendező: Craig Gillespie

Főszereplők: Margot Robbie, Sebastian Stan, Bobby Cannavale

Játékidő: 119 perc

A bérletek ára: 10-es bérlet 4.000 Ft, 6-os bérlet 2.700 Ft (bármely hat filmre).
Csak bérlettel látogatható!

Támogató: NKA25

 Filmelőzetes ITT

 

Hozzászólások