More

2019. április 4. 19:00

A Tavaszi Filmklub soron következő filmje – Csodálatos fiú című színes, amerikai életrajzi dráma, melyet 2019. április 4-én, csütörtökön 19.00 órai kezdettel láthatnak a bérlettulajdonosok Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A filmet rendezte Craig Gillespie. A film 102 perc hosszú.

David Sheff újságíróként már-már egészen hétköznapi, középosztálybeli életet él második feleségével és két gyermekükkel. Az idillt megtöri, hogy legnagyobb fia, az előző házasságából született Nic egyre súlyosbodó drogfüggőséggel küzd.

A különféle leszokási kísérletek, ígéretek, próbálkozások és elvonókúrák elvetélt kísérleteknek bizonyulnak. A fia állapotát kétségbeesetten megérteni próbáló David pedig kénytelen feltenni magának a kérdést: meddig terjed a szülő felelőssége? A szereteten kívül mit tehet még a fiáért, amit eddig nem tett meg? Veszélybe sodorhatja-e saját és új családja életét pusztán azzal, hogy tovább reménykedik Nic gyógyulásában?

Felix Van Groeningen, az Oscar-jelölt Alabama és Monroe rendezőjének első angol nyelvű filmje szokatlan nézőpontból mutatja be a drogfüggőséget: a filmben nem csak a beteg, de a közvetlen hozzátartozók nézőpontját is megismerjük. A Csodálatos fiú egyszerre két bestseller, David és Nic memoárja nyomán készült.

A bérletek ára: 10-es bérlet 4.000 Ft, 6-os bérlet 2.700 Ft (bármely hat filmre).

Csak bérlettel látogatható! Bérletek még válthatók!

Támogató: NKA25

 

Hozzászólások