More

2020. január 8. 19:00

Szex a lelke mindennek? – Benk Dénes-Csenki Attila közös estje 2020. január 8-án, szerdán 19.00 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Na, ugye, hogy ugye a szex mindenkit érdekel? Szokott beszélni a szexről, vagy szokott szex közben beszélni? A felszabadító másfél óra után könnyebben elfogadjuk önmagunkat, másokat, de még a narancsbőrt is. 18 év felett kötelező, káros mellékhatása nincs.

Mitől vagyunk bénák az ágyban? Tudja, milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi? Egy átlagember mennyit gondol a szexre? Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok? Szexuális tartalommal tényleg bármi eladható? Mi rossz és mi jó a pornóban? A punci az oka mindennek?

Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve? Van segédeszköze? Milyen segédeszközt próbálna ki? Vajon a férfiak nagy része rájön, hogy normális, átlagos méretekkel rendelkezik, de attól még lehet, hogy béna az ágyban?

Rengeteg kérdés merülhet fel a szexszel kapcsolatban. A két humorista öniróniával, őszintén és merészen beszél a szexről, gátlásokról gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig.

Jegyek 

 

 

Hozzászólások