More

2020. január 18. 19:00

“Szép a tavasz, szép a nyár” – Csík János és a Mezzo együttes lemezbemutató koncertje 2020. január 18-án, szombaton 19.00 órakor. Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra Kulturális Központ. Sajátos, jó hangulatú koncertélményt ígér Csík János és a Mezzo zenekar.

Friss, lendületes megszólaltatásban együtt szólalnak meg a kávéházi hangulatú dallamok a magyar népzenével. Olyan kecskeméti zenészek tolmácsolásában hallhatjuk, akik népzenészként már sok szép zenei élményt adtak a közönségüknek. Könnyűzenészként bejárták a szórakoztatóipar magyarországi és külföldi bugyrait.

A formáció eredetileg jótékonysági felkérésekre állt össze, de a formálódó produkció egyre több koncertfelkérést kapott. Műsoron elsősorban az Úgy élni, mint a fák c. album dalai, Csík János saját szerzeményei és néhány vendégszerző, így például Szeder kompozíciói szerepelnek. A dalok – ahogy Csík Jánostól megszokhattuk – népzenei köntösben szólalnak meg, szerethetően megidézve a régi időket, újragondolva azokat. Ezek a zenészek történetei, akik közül ki a népzenéhez, ki a könnyűzenéhez, ki pedig a jazzhez áll közelebb. Éppen ezért színes, újszerű és magával ragadó a zenekar muzsikája, szokatlan és mégis jólesően ismerős.

A felállás:
Csík János – hegedű, ének
Kisgyőri Krisztián – bőgő
Mészáros János – brácsa
Németh Zsolt – gitár, ütőgardon, dob
Rácz Gábor – zongora
Vadas László – citera, tangóharmonika

  • Jegyek kaphatók
    Hírös Agóra Kulturális Központ (Deák Ferenc tér 1. ) munkanapokon 14.00-19.00 óra között.
    • Hírös Agóra Ifjúsági Otthon ( Kossuth tér 4.) munkanapokon 10.00-13.00 és 14.00-17.00 óra között.
  • ONLINE JEGYRENDELÉS

Belépődíj: 3000 Ft

 

(Csík János és a Mezzo zenekar új lemezéről a Montázsmagazin már hírt adott. A szerk.)

 

Hozzászólások