More

2019. december 20. 17:00

Szekeres Adrien igazi ünnepi hangulatot varázsol 2019. december 20-án, pénteken 17.00 és 19.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az énekesnő nem először hozza el adventi dalait a városunkba. Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére!

Szekeres Adrien a legszebb karácsonyi dalaival érkezik. Olyan szívből szóló slágerekkel, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem. December 20-án karácsonyi varázslattal tölti meg a Hírös Agórát az ország egyedülálló hangú énekesnője.

“Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre. Hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene. Bennünket is áthangol, közelebb hozza az ünnep hangulatát” – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére.

“Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet. A közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény” – árulta el az énekesnő.

Belépődíj: 7.500 Ft (csak az 5. sorban ajándék DVD-vel kizárólag a 19.30-as előadásra), 5.500 Ft

Támogató: NKA Hangfoglaló Program

 

Hozzászólások