More

2018. október 27. 11:30

Szabadulószoba -„Gyilkosság Hollywoodban”- az Otthon Moziban. A Hírös Agóra Kulturális Központ és a Kecskeméti Rendőrkapitányság harmadik alkalommal rendezi meg a MetroPOLICE Filmnapokat az Otthon moziban. A program majdnem egy teljes hétig tart, és számtalan különleges filmet, vendéget, beszélgetést és kísérőprogramot kínál október 25-30. között. A vetítések mellett idén is rendkívül színes kísérőprogramokkal várja az érdeklődőket Kecskeméten az Otthon Mozi. A kiállítás ebben az évben dr. Fekecs Dénes nyugalmazott rendőr alezredes rendőrsapka-gyűjteménye, és lesznek újdonságok is. Ilyen a „Gyilkosság Hollywoodban” elnevezésű szabadulószoba.

Szabadulószoba – „Gyilkosság Hollywoodban”
2018. október 27-én, szombaton 11.30 és 21.30 között óránkénti csoportoknak szerveznek izgalmas maradandó élményt.

“A hollywoodi álomgyár emblematikus helyszínén, az egyik legrégibb filmstúdióban vagyunk, ahova turisták is ellátogatnak és betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé. Kíváncsiságotok azonban letérített titeket a megszokott túraútvonalról, hamarosan ebbe a különleges, elhagyatott helységben találjátok magatokat, amelyben tökéletes összevisszaság uralkodik. A szoba jelmezeket, régi és új filmes kellékeket, lezárt ládákat…. na meg rengeteg titkot rejt. Az álomgyárból rémálom gyár lesz, amikor rájöttök, hogy nem tudjátok kinyitni az ajtót, és a szoba fogjaivá váltok. Amikor alaposabban körülnéztek, megakad a szemetek egy diktafonon…”

A 60 perces játék a hagyományos szabadulószobák világát idézi, rengeteg megfejtésre váró rejtéllyel és logikai feladattal, a kinyitásra váró ládákkal és bőröndökkel, amelyekkel újabbnál újabb kihívások elé néznek a játékosok. Ha a csapat elakadna, csak semmi pánik, a játékhelységet bekamerázzák, és folyamatosan nyomon követik a játék alakulását, a játékosokkal pedig walkie-talkie-n keresztül kommunikálnak.

Jegyárak: 3500 Ft/fő vagy 4000 Ft/fő október 24-től

Elővételi jegyvásárlás október 23-ig!

Foglalható időpontok: 11.30, 13.00, 14.30, 16.00, 17.30, 19.00, 20.30 óra Max:10 fő/időpont
Információ ITT:

Kiállítás:
Rendőrsapkák a világ minden tájáról – Dr. Fekecs Dénes nyugalmazott rendőr alezredes sapkagyűjteménye

Információ: T. Papp Ágnes

Jegyek kaphatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában munkanapokon 10.00-13.00 és 14.00-17.00 óráig és online jegyvásárlás ITT

 

Hozzászólások