More

2017. december 9. 14:00

SK BÖGRE-TÁNYÉR SZERETETTEL –  Családi tárgyalkotó kerámia műhelyfoglalkozás a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ szervezésében 2017. december 9-én, szombaton 14-17 óráig.
Családi tárgyalkotó kerámia műhelyfoglalkozás – A foglalkozást 5 éves kortól ajánljuk!

Ha úgy gondolod, hogy szeretteidnek ajándékba készítenél egy egyedi bögrét, tányért, müzlis tálat, biztos lehetsz benne, hogy örömöt szerzel vele annak, aki karácsonykor kibontja az ajándékod. Gyere el műhelyünkbe anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel! A közös alkotásban garantáltan örömödet leled!
Vedd figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel mentek haza, mert az általatok készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így az elkészült munkáidat kb. egy hét múlva viheted haza.

Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus
Részvételi díj: 2500 Ft (ez egy felnőtt és egy/két gyermek részvételét valamint 2 db tárgy készítését jelenti) további tárgyak készítésének díja: 500 Ft/db

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket december 5-ig várják!

 

A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor! További információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589

 

 

Hozzászólások