More

2019. április 9. 19:00

Rómeó és Júlia – A Világhírű Kiev City Ballet műsorát 2019. április 9-én, kedden 19.00 órai kezdettel láthatják a táncművészet kedvelői Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak.

A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkciókkal örvendeztetik meg a közönséget.
A méltán híres társulat Magyarországra látogat, és a balett-történelem egyik legnagyobb klasszikusában, a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását.

A nemzetközi palettán is óriási sikert aratott együttes fesztiválokon, és Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, az Egyesült Királyság, Szlovénia, Románia, Japán, Kanada legnagyobb színpadai után most Magyarországon teszi tiszteletét.
Biztosak lehetünk abban, hogy nem mindennapi, hagyományőrző, eredeti klasszikus balettelőadás részesei lehetünk, ahol a legjobban képzett táncművészek kalauzolnak el minket a Rómeó és Júlia varázslatos történetébe.

RÉSZLET AZ ELŐADÁSBÓL

 Belépődíj: 5.900 Ft, 6.900 Ft, 7.900 Ft

Jegyek kaphatók a Hírös Agóra jegypénztáraiban.

 

Hozzászólások