More

2018. szeptember 29. 09:00

A Real Gamers E-sport rendezvény 2018. szeptember 29-én szombaton 9.00 órától kezdődik Kecskeméten a Hírös Agóra és Ifjúsági Központban. A „Real Gamers” elnevezésű videojátékos és e-sport rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy kulturált környezetben, igényes szórakozási lehetőséget nyújtva hozza össze a játszani vágyó fiatalokat kortól és nemtől függetlenül. Alapelv és filozófia, hogy játszani jó, de együtt még jobb. Egy olyan közösséget szeretnének összekovácsolni a szervezők, ahová a szülők bátran el merik engedni gyermeküket, hiszen a közös érdeklődési körön túl színes programlehetőségek,  új barátságok várnak rájuk.

Bizony, Clash With Zsomac is ott lesz! Készüljetek CR-betyárok, ugyanis létszámtól függően 16 vagy 32 fő részére helyszíni Clash Royale bajnokságot hirdetnek, amit az Univer ÉletÍzesítő támogat jobbnál-jobb ajándékcsomagokkal. Részletek és jelentkezés a helyszínen. Jelöld meg a haverodat, nehogy lemaradjon!

Nincs Real Gamers szimulátorgépek nélkül! A helyszínen többek között kipróbálható lesz a Füredi Autósiskola és Képző Központ kamion és motoros szimulátora is. Aki jogosítványszerzésen gondolkodik, most bátran kipróbálhatja az élethű szimulátorokat.

 

 

Bővebb információ ITT: www.realgamers.hu

 

 

 

 

 

Hozzászólások