More

2019. szeptember 28. 09:00

Ismét Kecskemétre érkezik a Real Gamers! 2019. szeptember 28-án, szombaton 9.00 órától a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központban kerül megrendezésre a Real Gamers videojátékos és e-sport expo. Elhozzuk Nektek a legismertebb YouTube videósokat, a legújabb videojátékokat és technológiákat.

Rengeteg szimulátorgép, konzol és VR eszköz vár Rátok. A rendezvény korhatár nélkül, bárki számára látogatható. A 2014-es indulásunk óta már kilenc nagyobb és több tucat kisebb saját szervezésű eseményt tudhatunk magunk mögött. Ezen kívül külsős rendezvényeken is jelen vagyunk, ahol többnyire gamer PC-kel és VR eszközökkel szolgáltatunk minőségi tartalmat.

Eszközeinket igény esetén külsős helyszínekre is kiszállítjuk. Hálózat- kiépítéssel és állandó szakmai felügyelettel garantáljuk a gördülékeny lebonyolítást – legyen szó gamer számítógépekről, vagy akár VR eszközökről. Konzoljaink beszerzés alatt! özösségépítő eseményeinken a kisebb létszámú csoportoknak garantáljuk a hagyományos LAN partik hangulatát, legyen szó akár baráti összejövetelekről, vagy csapatépítő tréningekről. Egyéni ajánlatért keress minket bizalommal
.
Bővebb információ: www.realgamers.hu
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

 

Hozzászólások