More

2018. szeptember 22. 19:00

Penge Benge Jazz Band – Szív-Ritmus Jótékonysági Koncert  2018. szeptember 22-én,  szombaton 19.00 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A Penge Benge Jazz Band a tavalyi sikeres adományozást követve, idén is megrendezi jótékonysági koncertjét a Bács-Kiskun Megyei Szív- és Érbetegekért Közhasznú Alapítvány javára. A zenekar idei célja a Bács-Kiskun Megyei Szív- és Érbetegekért Közhasznú Alapítvány részére egy mobil betegőrző monitor vásárlása.

2017-ben egy új szívultrahang készülék került beüzemelésre a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti invazív kardiológiai osztályára. A Penge Benge Jazz Band idei célja, egy mobil betegőrző monitor vásárlása. Segítse Ön is Szívügyüket jegyvásárlásával, és töltsön egy felejthetetlen estét a Penge Benge Jazz Band művészeivel!

Penge Benge Jazz Band, tagjai különleges hangszerek különleges hangulatát adják át zenéjükkel. A zenekar alapítója Tormási Attila – benge bőgő, Korb Attila művészeti zenei vezető – harsona, Falusi Alfréd – dob, Mátrai György – bendzsó, Mátrai Zoltán – klarinét, Bacsa Zoltán – cornett, Kiszin Miklós – nagybőgő.

A zenekar a tavalyi nagy sikerű jótékonysági koncertjének hagyományát folytatva, idén is a szívbetegekért zenél. Dübörögjön a jazz, hogy dobbanhasson a szív!

Belépődíj: 2.500 Ft

 

Hozzászólások