More

2018. december 6. 19:00

ŐSZI FILMKLUB – Vissza a gyökerekhez címmel színes, feliratos, francia vígjátékot láthatnak 107 percben a filmek szerelmesei 2018. december 6-án, csütörtökön 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A filmet rendezte Dany Boon.

A sikeres építész, Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy a családja fémhulladékok adás-vételéből él Észak-Franciaországban. Hamarosan azonban felbukkannak a rokonok, és minden a feje tetejére áll. Éppen akkor, amikor egy nagy üzlet van kilátásban, megjelennek a régen látott rokonok.

A zűrzavarban Valentint baleset éri, és teljesen kiesik az elmúlt 25 év. Ha rövid időn belül nem sikerül visszahozni a valóságba, végleg megmarad vidékinek. Munkatársa és szerelme, a szépséges Constance el is követ mindent, hogy újra a párizsi sznobok között köszönthessük őt. A franciák kedvenc komikusa, Dany Boon a helyi Besenyő család életébe enged bepillantást, és amikor a tájszólással beszélő vidéki rokonságból már nem lehet többet kihozni, előtérbe kerülnek az olyan dolgok, mint a család, a szerelem és a személyiségünket meghatározó múlt újraértelmezése.

A bérletek ára: 10-es bérlet 4.000 Ft, 6-os bérlet 2.700 Ft (bármely hat filmre)
Támogató: NKA25

Csak bérlettel látogatható!

 

Hozzászólások