More

2018. november 22. 19:00

ŐSZI FILMKLUB – Kim Dzsongil bemutatja címmel színes, feliratos filmet láthatnak 98 percben a filmek szerelmesei 2018. november 22-én, csütörtökön 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A filmet rendezte Szin Szang.

A Kim Dzsongil bemutatja egy fiatal, ambiciózus dél-koreai filmrendezőről, Szin Szangról és a gyönyörű színésznőről, Cshö Unhiről szól, akik a háború sújtotta Dél-Koreában ismerkednek meg, szeretnek egymásba, és lesznek a hetvenes évekre az ország legnépszerűbb művész-házaspárja egy sor sikeres közös filmjük révén. Ám Cshö-t 1978-ban észak-koreai titkos ügynökök rabolják el Hong Kongban, hogy Kim Dzsongil színe elé vigyék.

Szint párja után kutatva szintén elrabolják Hong Kongban, börtönbe vetik Észak-Koreában, majd 5 év múltán Kim Dzsongil maga egyesíti őket, “udvari” filmeseinek kiáltva ki őket. Cshö és Szin rögtön a szökésüket kezdik tervezni, ám előtte még leforgatnak 17 játékfilmet, megteremtve ezzel az észak-koreai filmipart a diktátor nem kis örömére.

Csak bérlettel látogatható!

A bérletek ára: 10-es bérlet 4.000 Ft, 6-os bérlet 2.700 Ft (bármely hat filmre)

Támogató: NKA25

 

Hozzászólások