More

2019. október 2. 19:00

ORVOS-TÓTH NOÉMI : Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai című lebilincselő előadását hallgathatják meg az érdeklődők 2019. október 2-án, szerdán 19.00 órától Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A karizmatikus szakembert egy olyan témáról hallgathatjuk meg, amellyel mindenkinek érdemes foglalkoznia, hiszen egyetlen ember sorsa, személyisége és döntései sem érthetők meg igazán jól transzgenerációs szemlélet nélkül.

Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni.
Orvos-Tóth Noémi lebilincselő előadásában kliensei és világhírű művészek esetein keresztül mutatja be ezeknek a mechanizmusoknak a működését, és egy kis családfa-kutatási gyorstalpalót is tart, hogy hozzá tudjunk kezdeni saját transzgenerációs önismereti utunkhoz.

Belépődíj: 2.400 Ft
Jegyek kaphatók a Hírös Agóra Nonprofit Kft. jegypénztárában munkanapokon (hétfőtől péntekig) 14.00 és 19.00 óra között.

 

 

Hozzászólások