More

2020. március 8. 11:00

Olly és a Fogorvos – Kicsi Gesztenye Klub előadása Kecskeméten. A Minimaxon már 9 európai országban, s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja. Időpont. 2020. március 8., vasárnap 11.00 és 15.00 óra. Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra Kultúrális Központ.

olly

Varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét! Ők a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrend-védelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb gyermeknek is meg kell váltania a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt. Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várnak Benneteket is!

Belépődíj:
1-3. sor 4.490 Ft,
4-10. sor 3.990 Ft,
11-15. sor 3.490 Ft,
16-17. sor 2.990 Ft

(Tudj meg többet a Kicsi Gesztenye Klubról)

(A Montázsmagazin is folyamatosan tájékoztat az előadásokról.)

 

 

Hozzászólások