More

2019. október 9. 19:00

Nicsak, ki lakik itt?! – Téboly két részben a Bánfalvy Stúdió előadásában 2019. október 9-én, szerdán 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Főbb szerepekben Beleznay Endre és Gesztesi Károly.


Téboly két részben
A bohózat főhőse Eric, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve van állás nélkül, de ezt nem merte otthon bevallani, inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát. Egyre újabb és újabb – nem létező – bérlőket jelent be, akik valamennyien halmozottan hátrányos helyzetűek, így számtalan jogcímen érkezik kisebb-nagyobb összegű támogatás a férfi bankszámlájára. Ez remekül megy mindaddig, amíg megérkezik a házba egy társadalombiztosítási ellenőr, és innentől kezdve elindul a hazugságok végeláthatatlan sorozata.
Ray Cooney neve bizonyára ismerősen cseng a könnyű vígjátékok kedvelőinek, hiszen ő a műfaj koronázatlan királya. Olyan művek kapcsolhatók a nevéhez, mint a Miniszter félrelép vagy a Páratlan páros. Ray Cooney fia, Michael Cooney – folytatva a családi hagyományokat – ugyancsak fergeteges komédiákat ír (például: Minden lében három kanál vagy a mostani bemutatónk, a Nem ér a nevem).

Főbb szerepekben: GESZTESI KÁROLY, BELEZNAY ENDRE és BÁNFALVY ÁGI!

Jegyár: 3.900 forint
Jegyinformáció: (76) 503-897.
Jegyek válthatók a helyszínen és online: https://www.hirosagora.hu/jegyrendeles-2

 

 

Hozzászólások