More

2019. február 16. 09:00

Misztikusok Iskolája 2019. – Előadássorozat keretében – Eczeti Mihály: Radiesztézia, földsugárzás érzékelés, mérés előadás 2019. február 16-án, szombaton 9.00-17.00 óráig Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az előadás a „Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat” részeként kerül megszervezésre.

HA TUDUNK A VARÁZSVESSZŐVEL bánni, akkor egy láthatatlan világba tekinthetünk be. Jobban megismerhetjük a környezetünket, a mi világunkat. Szeretnéd megtanulni? Megismerni a földsugárzásokat? Az energiákkal tanulhatunk meg bánni: Hogyan lehet fájdalmat megszüntetni, hogyan lehet cisztát eloszlatni és még sok-sok érdekesség.

Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.
Mit jelent az, hogy rossz helyen?
A földnek létezik olyan negatív, egészségre károsan ható kisugárzása, amit geopatikus kisugárzásnak is neveznek.
A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása. A vízerek szélessége lehet 60 – 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.

Radiesztézia – Sugárérzékelés – Geopatikus sugárzások. Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének.

Információ ITT : Hefler István www.hefleristvan.hu

 

Hozzászólások