More

2018. szeptember 15. 09:00

Misztikusok Iskolája 2018. –  Hefler István gyógyító, Kovács-Magyar András csontrakás témaköréből  kurzust tart 2018. szeptember 15-én, szombaton 9.00-17.00 óráig Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. 

Témakör

100 fogás megtanítása, amellyel önmagán és másokon is segíthet. A fájdalmakat megszüntetheti. Itt a lehetőség! Tudta, hogy ha  a gerince rendben van, akkor a belső szervei működése is lehet tökéletes? Viszont addig nem! Szereti a masszázst, szeretne még többet segíteni az önhöz fordulóknak, vagy csak most szeretné megtanulni, hogyan lehet segíteni másoknak? jöjjön el, hogy tanuljon, hogy segíthessen! Végtelen öröm és boldogság másokon segíteni! Jöjjön el, ismerje meg a titkot, hogy ön is csodásan érezhesse magát nap mint nap! VÁRJÁK SZERETETTEL! Tanuljon-boldoguljon!

Kovács-Magyar András módszere és rendszere a világon egyedülálló, és a legjobb. Ezért Hefler István gyógyító ezt a rendszert követi, és tanítja meg ez alkalommal! Miért van rá szüksége MINDENKINEK? Miért érdemes már 8-9 éves korban is ez évi 2-3 alkalommal? Mert nem lesz gerincferdülése, gerincsérve! De még ezeket is tudják kezelni, helyreállítani! 8 hónapos csecsemő volt a legfiatalabb, 85 éves volt a legidősebb vendége. Miért érdemes megtanulni? Betegségek, megoldásuk! 126 ízület átmozgatása? Anatómiai ismeretek. Kontraindikációk. Protokoll.

MEGOLDÁS A KEZÜNKBEN – ITT – ÉS MOST A szervezetben zajló, minden regeneráló öngyógyító folyamatot felgyorsít! Az egyik leghatásosabb megelőző módszer is az egészségünk megőrzése és helyreállítása érdekében. NE MARADJON LE RÓLA! Elmélet és gyakorlat. Legyen ön is közöttünk!

A résztvevők elismerő oklevelet kapnak a részvételről!

KÉREM, HOZZANAK MASSZÁZS ÁGYAT (nem feltétele a részvételnek, de előny önnek)
1 db ágytakarót
1 db törölközőt Az is, aki nem hoz ágyat (pl.:30×50, vagy 50×100)
A többi feltételt biztosítják.

AZ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓT ön is tegye meg, kérem! MÉG 24 ÓRÁVAL ELŐTTE IS e-mailben vagy TELEFONON vagy messengeren

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő
Bővebb információ: +36/30-2487906 Hefler István

 

 

 

Hozzászólások