More

2019. január 21. 10:30

Mesemuzsika – Malek Andi és az EsZeMent MeseBand 2019. január 21-én hétfőn 10.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Laczkfi János, Varró Dani és Szabó T. Anna verseiből, meséiből ismert és új dalok igazi feltöltődést nyújtanak minden 1-101 éves gyereknek.

A koncert elején Aranka, a takarítónő bejelentést tesz, hogy a meghívott művésznő lemondta a fellépést, ezért őt kérték meg, hogy a gyerekeket versekkel, mesékkel és dalokkal szórakoztassa. “Hiszen énekelni nem nehéz, énekelni azt mindenki tud! Aranka piros bevásárló kocsijából a takarítás kellékein kívül előkerülnek a Lackfi János, Varró Dániel, Szabó T. Anna és Bartos Erika megzenésített versei különböző világzenei stílusokban megzenésítve.

Malek Andrea énekesnő és színésznő is egyben, színpadi szereplő létére itt is a közvetlenség és az igényesség jellemző. A vicces és tanulságos verseken, meséken túl elhangzik két átdolgozott „klasszikus” Halász Judit műsorából. Észrevétlenül elrepül az idő. Aranka is búcsúzik, hogy a kellemes szünet után szambát énekelve folytassa a munkáját.

Előadók:

  • Malek Andrea (Aranka) ének, vers, próza
  • Hámori Máté akusztikus gitár
  • Frey György basszusgitár
  • Kovács Tamás ütős hangszerek

Jancsik Csaba ötlete alapján szerkesztette és színpadra alkalmazta Malek Andrea.

Belépődíj: 1500 Ft

A bérlet ára: 2800 Ft

Jegyek, bérletek válthatók a Hírös Agóra jegypénztárában munkanapokon 14.00-19.00 óra között, valamint rendelhető online weboldalukon.

 

 

Hozzászólások