More

2019. február 27. 18:00

Megyünk a levesbe – Hadházi László önálló estje 2019. február 27-én, szerdán 18.00 órai és 20.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Hadházi László, a dumaszínház társulatának alapító tagja és Musimbe Dávid Dennis humorista feledhetetlen élményben részesíti a műfaj kedvelőit. Az előadás időtartama kb. 80-90 perc.

Hadházi László –  A Dumaszínház társulatának tagja, hangulat-karbantartó. 30 éve a pályán van, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista. 1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival. Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

Musimbe Dávid Dennis humorista. Édesanyja magyar, édesapja viszont dél-afrikai. Dennis Magyarországon született, anyanyelve magyar. A Csonka János Műszaki Szakközép- és Szakiskolába járt. Jelenleg értékesítéssel foglalkozik több mint tíz éve. Az első fellépése, amikor az emberek megismerhették, a Showder Klubban volt. Kiss Ádám konferálta fel.

 Információ és jegyek ITT: www.dumaszinhaz.hu

 

Hozzászólások