More

2019. december 28. 19:00

A Magic Show Magyarország leglátványosabb országjáró bűvész és illúzió előadása. 2019. december 28-án, szombaton 19.00 órai kezdettel látható Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Szórakoztató és lélegzetelállító műsor az egész családnak.

Láttál már kettéfűrészelt nőt? Láttál már embereket eltűnni majd előbukkanni? Láttál már gondolatolvasót akcióban? A veszély igazi! Itt nincsenek mozis trükkök! Tapasztald meg a varázslatos mutatványokat a saját bőrödön, hisz számtalan trükkben a közönség is részt vehet! Ámulás, bámulás és humor! 

MI AZ A MAGIC SHOW?

Felkészültél életed legvarázslatosabb estéjére? A Magic Show Magyarország első olyan országjáró bűvész és illúzió műsora, amely elkápráztatja a nézőket. Egy kivételes turnéra kivételes művészek gyűltek össze, hogy olyat mutassanak az országnak, amilyet még sohasem láthattak. Bűvészet, illúzió, gondolatolvasás, manipuláció és még számos, a tudomány által megmagyarázhatatlan produkció.

Ne higgy a szemednek!!!

• Láttál már embereket eltűnni a semmibe, majd előbukkanni?
• Láttál már gondolatolvasót akcióban?
• Láttál már lebegő embereket és tárgyakat?

Igen a TV-ben, de itt most nem forog a kamera. A veszély igazi! Itt nincsenek mozis trükkök! Tapasztald meg a varázslatos mutatványokat a saját bőrödön, hisz számtalan trükkben a közönség is részt vehet! Ámulás, bámulás és humor! Kiváló és izgalmas program családoknak, pároknak és barátoknak!

A műsor 6 éves kortól ajánlott. Az előadás 130 perces, és tartalmaz egy 15 perces szünetet

Jegyek

 

 

Hozzászólások