More

2019. november 14. 11:00

Logikázz! címmel a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai az elkövetkező hetekben készségfejlesztő szakköri foglalkozássorozat lehetőségét teremtik meg a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Hunyadi János Általános Iskolájában.

A TOP-6.9.1.-16-KE1-2017-00001 pályázat keretében megvalósuló program során sajátos nevelési igényű gyermekek kapnak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek az esélyteremtési iroda által biztosított készségfejlesztő játékok és képzett pedagógusok segítségével zajló intenzív fejlesztésen, amely a játszva tanulás módszerével segíti elő képességeik kibontakozását.

Az összesen 25 alkalommal zajló Logikázz! című szakköri foglalkozás az aktuális, a 2019/2020-as tanévben hetente zajlik majd.

A mintegy 300 ezer forint értékű készségfejlesztő játékcsomagot 2019. november 14-én, csütörtökön 11 órakor Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke adta át Balázs-Kovács Évának, a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Hunyadi János Általános Iskolája tagintézmény-vezetőjének.

 

Osztró-Szász Angéla
Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház

 

 

 

Hozzászólások