More

2018. november 24. 19:30

Libikóka – Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje 2018. november 24-én,  szombaton 19.30 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai. Műhelytitkok és songok a Stop című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók. Hintázzanak velünk!

 

Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, költő, az ország legnépszerűbb kortárs írója, 6 regény, 2 verseskötet és az éppen a napokban megjelent novellás kötet szerzője, az Élet és Irodalom prózarovatának vezetője, a Nők Lapja (és számos hetilap) állandó publikálója, korábban szerkesztője.

Hrutka Róbert zenész, zeneszerző, énekes, Fonogram- és Artisjus-díjas zeneszerző, akinek a repertoárja Dés Lászlón keresztül, Sebestyén Mártán és Charlie-n át Tolvaj Renátáig terjed. Több nagy sikerű mozifilm zenéjét is ő jegyzi: Magyar Vándor, Lora, Valami Amerika 2, Üvegtigris 3, Magicboys és a legfrissebb, a Kincsem című mozi zenéje.

Belépődíj: 3.000 Ft, a koncert napján 3.700 Ft

Támogató: NKA25

 

 

Hozzászólások