More

2018. május 11. 18:00 - 19:30

LEMangURIA Mozgásmeditáció Kecskeméten – 2018. május 11-én, pénteken 18.00 órakor mozgásmeditációra várják az érdeklődőket Kecskeméten az EYVA HÁZ-ba (Hoffmann János u. 10.)

A LEMangURIA Táncmeditációban mozdulatainkon keresztül, kapcsolódásainkban haladunk ki-ki a saját mag(j)át felfedező úton. Szabadon mozdulunk, amit teszünk, érzünk, megélünk ebben, az a tiszta valóságunk/igazságunk. Mozdulatunk a lelkünk hangja, mely által informálódunk, mi bújik meg ott, ahova a racionalitás már nem ér el. A közösség szerető energiái biztonságot adnak a léleknek, hogy bátorságát és erejét felszínre hozhassa.

11-én a párkapcsolatokkal foglalkozunk, erre hangolódva megosztok veletek egy idézetet: “Egy párkapcsolat (…) soha sincs kész, soha nem nyeri el végső formáját. A jó párkapcsolat egy út, amelyet önálló lényként, a társunkkal közösen, az elköteleződés biztonságában járunk, ahol egymást ismerve, egymásra figyelve, egymással kommunikálva, egymás kezét szorítva jutunk át a kríziseken.” (Sákovics Diana)

Kéthetente pénteken Kecskeméten az Eyva Házban találkozunk. 18.00-tól 19.30-ig tart a program, ezért kérlek titeket, hogy legkésőbb 17.45-re érkezzetek meg, hogy legyen idő átöltözni, előkészülni.

Ami nagyon fontos:
-Kényelmes ruha a táncoláshoz,
-Zokni, de mezítláb is lehet táncolni
-Pléd, Párna
– Víz
-Jegyzetfüzet, toll
-Pontosságod, figyelmed önmagadra és másokra

Adomány, a terembérleti díjhoz hozzájárulás 500-4000 Ft között, ahogy érzésed és lehetőséged engedi.

Elérhetőségeim:
Schaáf Noémi (facebook)
e-mail: noncsi18@gmail.com
telefon: 305602868

Kérlek, megjelenési szándékodat jelezd előre!

 

 

Hozzászólások