More

2019. január 8. 19:00

KUTYAREFORM – Előadás kutyákról kutyásoknak 2019. január 8-án, kedden 19.00 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A Magyar Kutyasuttogó megtanítja, hogyan legyen gazdiból falkavezér. Forradalmi, hatékony, egyedülálló útmutatás, élő tréning, nevelési technikák Nyakas Gábor kutyakiképzővel.

Nyakas Gábor – Kutyatréner és Coach. Nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutyakiképző. Egészen fiatal kora óta a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében. Idővel ez a képesség a hivatásává és munkájává vált. A világ legjobb kutyatrénereinek: Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr. Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége.

Külföldön csak A MAGYAR KUTYASUTTOGÓ-ként emlegetik. Cesar Millan előadásainak magyar szakmai referense. A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak, egyedülállóak, de mindenekelőtt: HATÁSOSAK. Interaktív, filmekkel dokumentált és a színpadon is – random módon kiválasztott idegen kutyákkal – bemutatott gyakorlatai, élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást. Megmutatják, hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen, könnyen és gyorsan elérni azt, amit szeretne a kutyájától.

A KUTYAREFORM c. előadás érintett témakörei:
Hogyan gondolkodnak és működnek a kutyák? Hogyan gondolkodnak az emberek? Miért nem hallgatnak a kutyák bizonyos helyzetekben a gazdáikra? Az összes probléma forrása abból adódik, hogy nem értjük meg azokat a jelzéseket, amelyeket a kutyák küldenek felénk! Nyakas Gábor bemutatja, hogy csinálja Ő: kutyák a színpadon. Bemutatásra kerül a helyes kommunikáció és motiváció. A módszerének lényege nagyon rövid, és mindenki számára nagyon érthető: az úgynevezett hármas szabály megértése.

Az előadás alatt a következő problémás témakörökre kapunk választ és megoldást: felugrálás, ásás, rágás, a póráz húzása, folyamatosan elszökik a kutya, egyfolytában ugat a kutya, mindent összeszed a földről, ellopja a dolgokat, nem jön vissza, ha hívjuk, támadja a kutyákat és/vagy az embereket (agresszió).

Egyből működő, hatásos megoldások. A KUTYAREFORM módszerével nincsenek hosszú gyakorlási folyamatok, az első pillanattól fogva működnek a praktikák. Az előadás végén kérdezz-felelek a közönséggel.

A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését, jelzéseit!

 

Belépődíj: 5.900 Ft

 

Hozzászólások