More

2017. június 2. 09:00 - 14:00

2017. június 2-án 9.00–14.00 óra között a Környezetvédelmi Világnapon változatos programokkal várják az érdeklődőket a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon szervezésében.

Cselekvő ünnep, amely mindnyájunk jövőjéről szól: És mit tehetsz te? Sokat! Tengelic, vadalma, nagy szarvasbogár, harcsa, mocsári béka, mogyorós pele, tölcsérgomba és hóvirág hívja fel a figyelmet 2017-ben a természet szépségeire, a biológiai sokféleségre, annak védelmére. A vadvilág állományai világszerte visszaszorulóban vannak, aktív védelmükért bárki tehet – képviselőit többnyire a lakosság szavazatai alapján választják ki minden évben.

10.30-tól A Lóca együttes környezetvédelmi műsora:
“Beültettem kis kertemet ” – Zenés történet egy manócskáról, aki a gyermekekkel együtt fedezi fel a természet szépségeit, és hívja fel figyelmüket annak megóvására. Játékos műsor a környezettudatosság jegyében.

Ezekről a témákról szóló játékos környezetismereti foglalkozások, interaktív játszóház, egészséges életmóddal kapcsolatos tesztek, védett állat- és növényfelismerés, interaktív foglalkozások, csillagászati játszóház, kvíz, memóriakártyák, társasjáték, ügyességi feladatok és sok más érdekes program várja az érdeklődőket.

Főszervező:
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.

Információ, óvodai és iskolai csoportok előzetes bejelentkezése: Oláh Edit, +36 76/481-523, edit.olah@hirosagora.hu

www.hirosagora.hu, www.kecskemet.hu honlapokon és plakátokon.

Támogató: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

 

Hozzászólások