More

2019. április 8. 19:00

KONCZ ZSUZSA koncertjét láthatják az érdeklődők 2019. április 8-án, hétfőn 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Koncz Zsuzsa a magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertező legendája. Szuggesztív előadó, aki személyiségével hitelesíti páratlan életművét.

Olyan művész, aki dalain keresztül nemzedékekre gyakorolt hatást, szövegeinek mondanivalója érvényes, aktuális napjainkban is.

„A koncert jelmondata pedig: „Így volt szép…”, ami egy Bródy dal címe is legutóbbi lemezemről, és nincs mögöttes tartalma. A múlt idő ezúttal nem lezárása vagy befejezése valaminek, inkább kifejezése annak, hogy a közönségemmel és a munkatársaimmal megtett eddigi közös utunkért hálás vagyok.
Köszönöm mindenkinek, akit illet, és boldogsággal tölt el, hogy ezt személyesen – szokásomhoz híven – egy koncerttel tehetem meg. Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim – ugyanúgy, mint eddig – összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik.”

Koncz Zsuzsa koncertjeit mindig nagy érdeklődés övezi. Generációkon átívelő páratlan életműve, eddigi dalai egy gondolkodó, szerethető, közvetlen művészt mutatnak. A koncerten – újabb dalai mellett – természetesen felcsendül majd a már legendássá vált Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem és sorolhatnánk tovább a dalokat, amelyeket a közönsége szeret és vár tőle.

Belépődíj: 5.200 Ft

MINDEN JEGY ELKELT!

 

 

 

Hozzászólások