More

2017. május 12. 16:00

Irodalmi beszélgetés és Kiss András fotókiállítása – A Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre delegációja Egerben vendégeskedik 2017. május 12-én, pénteken. A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár és a Magyar Irodalomtörténeti Társaság Heves Megyei Tagozata meghívására érkeznek Egerbe egy kiállításmegnyitóra és egy baráti beszélgetésre, bemutatkozásra.

A 16.00 órakor kezdődő program első részében Kiss András EFIAP fotográfus, aranykoszorús mester, aranydiplomás kecskeméti művész fotókiállítását Demeter Pál fotóművész, a Heves Megyei Fotóklub elnöke nyitja meg.  

A megnyitót követően a kecskeméti művészekkel ismerkedhetnek a résztvevők. A delegációt vezeti Kovács István József, a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre elnöke, valamint Nagy L. Éva, a Montázsmagazin főmunkatársa vezeti.

Házigazda: Csatáné Bartha Irénke költő, a Magyar Irodalomtörténeti Társaság Heves Megyei Tagozat Szépíró Tagozatának vezetője. Helyszín: Bródy Sándor Könyvtár, Böngésző, Eger, Kossuth Lajos utca 16.

 

Szeretettel várják az érdeklődőket!

 

Hozzászólások