More

2020. január 17. 19:00

Anconai szerelemesek – A klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarabot a Király Színház mutatja be Kecskeméten. Időpont: 2020. január 17., péntek 19.00 óra. Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra Kulturális Központ. Az örökzöld zenés játékot Szirtes Gábor rendezte, melyet Vajda Katalin álmodott a színpadra. Az előadáson elhangzó dalok Fábri Péter magyar dalszövegével kerülnek bemutatásra.

Anconai Szerelmesek – zenés komédia 2 részben. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen. Helyszínünk Ancona város főtere, ahol a sodró lendületű komédia játszódik. A történet több szálon fut, így kibontakozó szerelem, de összekuszált és komikus szálak is szórakoztatnak. A komédia végén mégis egymásra talál mindenki, vagy majdnem mindenki….

Anconában él Tomao Nicomaco, az eladósorba került lányát egyedül nevelő, ám szívügyekben még mindig naprakész, korosodó amorózó, aki körül mindig zajlik az élet. Szomszédságában a könnyűvérű szobalány, a magányos panziósnő és a kávézó tulajdonosa egyre-másra nehezítik az életét. Nem beszélve az idevetődő többiekről: a halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről, valamint a tűzrőlpattant magyar lányról, aki születendő gyermeke apját igyekszik megtalálni.

A szereposztás:
Tomao: Szirtes Gábor
Lucia: Szegő Adrienn
Dorina: Balog Tímea
Luigi: Kurkó J. Kristóf
Viktória: Jancsó Dóra
Drusilla: Rárósi Anita
Lucrezió: Sövegjártó Áron
Giovanni: Kovács Szilárd
Agnese: Kováts Kriszta/Papadimitriu Athina

Az előadás zenei vezetője: Nagy Nándor
Koreográfus: Borbély Krisztina
Játékmester: Radnai Erika
Látványtervező: Horányi Júlia
Súgó: Mundráninecz Éva
Rendező: Szirtes Gábor

Jegyár: 2900 Ft, 3400 Ft, 3800 Ft 4200 Ft

Jegyek kaphatók online ITT:

 

 

Hozzászólások