More

2019. november 24. 11:00

Kicsi Gesztenye Klub – ünnepi zenés mesejáték 2019. november 24-én, vasárnap 11.00 óra és 15 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A Minimaxon 9 európai országban és hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos, karácsonyi színpadi showja!

Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Csodás ünnepi hangulat és a máskor nem hallható Fehér Karácsony című dalunk is vár! S persze Télapó is tiszteletét teszi az előadáson! Ünnepi zenés mesejáték!

Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva – víz, tűz, levegő, föld – a bájos Lizával kalauzolják el a gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal. Át akarják adni nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt. Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket.

Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

Belépődíj: 4.490 Ft, 3.990 Ft, 3.490 Ft, 2.990 Ft

 

 

Hozzászólások