More

2020. január 27. 18:00

Kepes András előadását „Szikrázó mondatok” címmel hallgathatják meg 2020. január 27-én, hétfőn 18.00 órakor Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Az író azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek élete egy-egy szakaszán fontosak voltak számára. Ezekre mások is ráismerhetnek, másoknak is tanulságosak lehetnek.

„A szavaknak hatalmuk van; tudat alatt irányítanak minket. Vannak mondatok, amelyek beégnek az emlékezetünkbe, és meghatározzák gondolkodásunkat, értékrendünket. Vannak köztük felemelő, inspiráló és mérgező szavak, származhatnak szülőktől, tanároktól, barátoktól, sőt, ellenségektől is.” (K. A.)

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár. Munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel ismerték el: elnyerte többek között a Táncsics Mihály-díjat (1991), a Joseph Pulitzer-emlékdíjat (1994), a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét (1998) és a Prima-díjat (2011). Világkép című szubjektív esszé-regényét 2016-ban a szakmai zsűri az év tíz legjobb könyve közé választotta. 2017-ben elnyerte a Libri Irodalmi Közönségdíjat.

Belépődíj: 2.000 Ft

Jegyek kaphatók:

  • a Hírös Agóra jegypénztáraiban
  • és online 

(Kepes András előző kecskeméti előadásáról a Montázsmagazin ITT tesz említést.)

 

 

Hozzászólások