More

2018. augusztus 31. 18:30

VII. Állatkertek Éjszakája országos programsorozat a hazai állatkertekben és vadasparkokban – 2018. augusztus 31-én, pénteken este és éjjel színes programkavalkáddal várja a közönséget a Kecskeméti Vadaspark! Fáklyafényes hangulatvarázs és a Csörömpölők Együttes koncertje varázsolja el a kicsiket és nagyokat egyaránt! Az állatkert 18.30-kor nyitja meg kapuit.

Ezen az egyedülálló estén a Kecskeméti Vadaspark egésze fáklyák fényeivel lesz megvilágítva, igazi vadvilág hangulatot idézve, és színes, élménydús programok, családias hangulat, valamint hűsítő környezet várja mindazokat, akik az év e különleges állatkerti estéjén Kecskemét város vadaskertjébe látogatnak el.

Az este szakvezetéses látványetetésekkel indul, ahol többek között vidrák, majmok, tigrisek, oroszlánok, medvék, mosómedvék, rókák etetését és bemutatását tekinthetik meg az érdeklődők, továbbá egy-egy helyszínen a növényevő vadak etetésébe is bekapcsolódhatnak a látogatók. Ezt követően a Csörömpölők Együttes lép az állatkert színpadára, ahol egy nagyszerű, szórakoztató-megmozgató koncert veszi kezdetét, melynek címe: Vendégeink az állatok, essen le az állatok! 

Az estén több helyszínen is érdekességek és izgalmak várják a látogatókat: lesz hüllő-show, trófeabemutató, madárbemutató, törpekecske-simogató, nyuszi-simogató, ajándék arcfestés, állati tapogató-zoo, éjjeli hangulatzenélés tücsökciripeléssel és bagolyhuhogással!

Mindezek mellett megtekinthetik a közelmúltban született kisállatokat is: gyűrűsfarkú maki kölyköt, rézusz makákó kölyköt, indiai antilop borjat, iker bárányokat, láma csikót, továbbá Yud, az új mandrill hím is bemutatkozik!

A gyermekeket esti homokozó, aszfaltkréták, légvárak és trambulinok várják! A büfében nosztalgia sós perec kapható. Pénztárzárás 22.45-kor. A Vadaskert 23.30-kor bezárja kapuit.

 

 

Hozzászólások