More

2018. december 2. 00:00

A Kecskeméti Téli Fesztivál programjai december 2-án, vasárnap is adventi hangulatban, minden korosztálynak szívből ajánlott programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, szokások és hagyományok felelevenítésével várja a főtérre kilátogatókat. A korcsolyázást kedvelők kipróbálhatják a jégpályát is.

Programok 2018. december 2-án, vasárnap

 • 11.00 órakor a Hírös Agóra Otthon Moziban –  Zenét hallgat a család – komolyzenei matiné bérlet 1. előadása -Balogh Sándor- Lukácsházi Győző: Kis tigris  
 • Ennek a mesés zenejátéknak egy kis tigris a hőse, aki vándorútra indul, hogy felfedezze a világot. Útja során azonban nemcsak a mesék világát és sok népszerű mesehőst ismer meg, hanem a klasszikus zene világát, amiben az opera, a balett  ugyanúgy helyet kap, mint a könnyedebb hangzású slágerek. Kis tigris sok barátra tesz szert, ahogyan remélhetőleg a műsor végére a klasszikus zene műfaja is.

 • Előadja: a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar
  Közreműködik: Mundrák Mariann
  Vezényel: Balogh Sándor
  Mesélő: Lukácsházi Győző
  Jegyek: 1.500 Ft, 3-14 éves korig 1000 Ft
  Támogató: NKA25

 • 16.00 órakor Főtéri színpadon  Fallaway Táncegyesület bemutatója

 • 16.30 órakor a Ciróka Bábszínházban: Hogyan fogjunk csillagot?   (4 éves kortól)

 • 18.00 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban  – JAZZ KULISSZATITKOK: 1. titok: Az improvizáció – Bohém Ragtime Jazz Band & Bolba Éva (ének)
  Az est jótékonysági koncert, a szervezők a teljes jegybevételt az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány javára ajánlják fel.
  Jegyárak:
  Bérlet (a 3 koncertre): 6.500 Ft
  Koncertjegy: 3.000 Ft (mindegyik alkalomra ennyi lesz)
  Támogatói jegy (csak a december 2-i koncertre): 5.000 Ft (ezt csak a pénztárban, de bárhová lehet vásárolni)

 

 

 

Hozzászólások