More

2019. május 3. 19:00

A Mézga család – felejthetetlen, örökzöld történet egy zenés vígjáték keretében kerül színpadra 2019. május 3-án, pénteken 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban Szűcs Gábor rendező, Deák Lőrincz Andrea író és Mészáros László zeneszerző közreműködésével. A Mézga Család c. zenés színpadi vígjátékban a Romhányi – Nepp –Ternovszky nevekkel fémjelzett eredeti mű alapján elevenednek meg a közkedvelt karakterek.

A Mézga család című rajzfilmsorozat az egész ország kedvence volt, történetén több generáció nőtt fel. Mézgáék a gyerekeken kívül a felnőtteket is lenyűgözték, a sorozatból több széria is készült, melyek rendre megdöntötték a nézettségi rekordokat.

Életre kel GÉZA, PAULA, KRISZTA, ALADÁR, BLÖKI és MAFFIA, természetesen a sorból MÁRIS SZOMSZÉD sem maradhat ki, felbukkan a jövőből MZ/X, sőt a sosem látott, de annál gyakrabban emlegetett HUFNÁGEL PISTI és TIVADAR is megjelennek a színen.

A szenzációsnak ígérkező színpadi előadásból megtudhatjuk, hogy Géza hogyan dolgozza fel a kapuzárási pánikot, hogy Paula valóban félrelép-e, hogy Kriszta összejön-e újra a gót rockzenésszel, sőt Máris szomszéd sötét titkaira is fény derül. Mindeközben Aladár felfedezi az MZ/X-et és a kalamajka tetőfokán megalakul a családi maffia.

Szereposztás:
Mézga Géza: Magyar Attila / Bodrogi Attila
Paula: Balázs Andrea / Kokas Piroska
Kriszta: Andrádi Zsanett
Aladár: Náray Kovács Zsombor / Maszlag Bálint
Máris szomszéd: Szacsvay László / Maszlay István / Tűzkő Sándor
Tivadar: Tűzkő Sándor
Maffia: Katona Klaudia
Blöki: Mező Zoltán
Icu: Deák Lőrincz Andrea

Rendező: Szűcs Gábor
Zeneszerző: Mészáros László
Főcímdal: Deák Tamás
Író: Deák Lőrincz Andrea
Dramaturg: Romhányi Ágnes

Belépődíj: 4.900 Ft, 5.900 Ft, 6.900 Ft

 

Hozzászólások