More

2019. október 28. 19:00

Kamara bérlet 1. előadása John Patrick Shanley: KÉTELY (Orlai Produkció) 2019. október 28-án, hétfőn 19.00 órai kezdettel Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. Előadás hossza 85 perc, egy részben. Fordította  Zöldi Gergely.

1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe. Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

Játsszák: Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéri Kitty, Simkó Katalin

DÍSZLET: Kálmán Eszter

JELMEZ: Ignjatovic Kristina

Zene: Vajdai Vilmos

Rendező: Pelsőczy Réka

Producer: Orlai Tibor, Kövesd Zsuzsa

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség között létrejött megállapodás alapján kerül színre. Az előadás a MEDISZIN Kft. és az Orlai Produkciós iroda együttműködésében jött létre.

 

Hozzászólások