More

2018. május 6. 18:00

Jazzlegendák 3. előadása – The Revival: Klasszikus jazz a II. Világháború után – 2018. május 6-án, vasárnap 18.00 órakor Kecskeméten  a Hírös Agóra Kulturális Központban.  Vendég: Mudrák Mariann.

Május 6-án, vasárnap este 6 órakor a XX. század második felének klasszikus jazz slágereit mutatja be a Bohém Ragtime Jazz Band JAZZLEGENDÁK c. koncertsorozatának harmadik, befejező része a kecskeméti Hírös Agóra színháztermében. A vetítéssel, érdekes történetekkel kísért koncerten közreműködik Mudrák Mariann énekes, az ő segítségével elevenednek meg filmekből ismertté vált jazzslágerek, de műsorra kerülnek latinos jazzszámok, szó lesz Joe Muranyi és Louis Armstrong kapcsolatáról (és számairól), de még a Beatles is terítékre kerül. Jegyek a helyszínen kaphatók.

Az eMeRTon-díjas Bohém Ragtime Jazz Band 33 éve alakult, s terveik szerint a következő évadban is rendeznek majd ehhez hasonló koncertsorozatot JAZZ KULISSZATITKOK címmel, de addig is lehet még a Bohémeket hallani Kecskeméten: júniusban a főtéren, augusztus elején pedig a III. JAZZFŐVÁROS fesztiválon.

A Bohém Ragtime Jazz Band decemberben új bérleti sorozatot indított. 3 előadás 3 korszak egy rendhagyó jazztörténeti koncertsorozatban! Zárásként a klasszikus jazz a II. világháború után határozza meg az irányt.

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit, Deák Ferenc tér 1.

Vendég: Mudrák Mariann

Jegyek már kaphatók a Hírös Agóra jegypénztáraiban, illetve online

Ár: 3000 Ft

 

 

 

 

Hozzászólások