More

2019. szeptember 24. 18:00

Beszélgessünk HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL – A „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés negyedik évadjának első előadását rendezi meg 2019. szeptember 24-én, kedden 18.00 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal is ismert, hírös kecskeméti személyiségek mesélnek pályájuról, sikereikről és terveikről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

Meghívott vendégek:

  • Dr. Kiss Katalin karnagy, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kodály Intézetének egyetemi docense, a világhírű Ars Nova Énekegyüttes és a Kecskeméti Fesztivál Kórus karnagya
  • Szepes Lajos, a Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola nyugalmazott, címzetes igazgatója
  • TanBorEn Trio: (Tóth Levente, Madaras Zoltán, Kerek Csombor) – 2019 – A Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató ötödik, Kamara Virtuózok elnevezésű évadának nyertesei

A beszélgetést vezeti: Kriskó János

A pódiumbeszélgetés szeptember 24-én, kedden 18.00 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).  A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, tel: 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) kedd – péntek 13:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

További információ ITT és ITT

 

Hozzászólások