More

2019. január 29. 18:00

Beszélgessünk HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL! A pódiumbeszélgetés következő előadását rendezi meg 2019. január 29-én, kedden 18.00 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ismét hírös kecskeméti beszélgetőtársak, ismert kecskeméti személyiségek mesélnek pályájukról, sikereikről és terveikről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

Meghívott vendégek:

Vetéssy Katalin aranydiplomás biológia–földrajz szakos középiskolai tanár, a Kecskeméti Református Gimnázium nyugalmazott igazgatója, Kecskemét Városért Oktatási Díj (1999), a Bács-Kiskun Megye Ifjúságának Neveléséért Díj (2010) és a Keresztény Közéletért Díj (2015) díjazottja

Szilágyi Varga Zoltán grafikusművész, Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, a Magyar Művészeti Akadémia köztestületi tagja

Szabó Sándor nyugalmazott ének-zene tanár, karvezető, a Gregus Tárogató Kvartett művészeti vezetője, a Kecskeméti Televízió egykori főszerkesztője.

A beszélgetést vezeti: Kriskó János

A pódiumbeszélgetés január 29-én 18.00 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi). A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

További információ ITT

 

 

Hozzászólások