More

2019. október 8. 17:00

Ingyenes agykontroll-előadás 2019. október 8-án, kedden 17.00-19.00 óráig Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. Szeretnél egy kis ízelítőt kapni az Agykontroll technikáiból? Tarts velünk! Amennyiben elnyertük bizalmad, várunk tanfolyamunkra 2019. november 9-10-én és 16-17-én szombat és vasárnap.

Miért gyere el a kecskeméti tanfolyamra?
Bármelyik oktatónkat, akármelyik tanfolyamunkat választod, jól döntesz, életed jelentős pozitív változáson mehet keresztül a megszerzett új tudás segítségével.
Az Agykontroll egy tudományosan megalapozott önfejlesztő módszer. Praktikus problémamegoldó technikákat tartalmaz, alapjai a relaxáció és gondolkodásunk alapvető törvényei. Stresszkezelésre és elmefejlesztésre találták ki. Vagyis arra való, hogy könnyebben oldjuk meg a hétköznapok problémáit, emberileg fejlődjünk, és jól érezzük magunkat az életben. Az agykontroll a tudatosan gondolkodók számára Magyarországon 29 éve jelent ugródeszkát. A módszer igazi kincs, mert életre szóló és bármikor bevethető készségeket nyújt.

Leghatékonyabban a négynapos tanfolyamon sajátítható el. Itt lépésről lépésre megtanítjuk, hogyan tudsz relaxálni, és hogy ebben a mélyen ellazult állapotban mit tehetsz azért, hogy elérd céljaidat.

 

Hozzászólások