More

2017. május 20. 09:00

Idén május 20-án immár hagyományosan mozdul meg Hetényegyháza lakossága, hogy kipróbálja a településen kínált sportolási lehetőségeket. A III. Mozdulj! Városrészi Sportnap Hetényegyházán több helyszínen várja az érdeklődőket: délelőtt a Móricz Zsigmond Általános Iskola sportnapjára várja az iskola diákjait a Fenyő utcai sportpályán, ahol a fogathajtástól a futballon keresztül az íjászatig többféle sportot kóstolhatnak meg a nebulók.

Délután a családok csemegézhetnek a jobbnál jobb sportos ajánlatból a Hetényi Közösségi Házban és annak udvarán: aerobik, jóga, íjászat, családi labdás sportok vonulnak majd fel. A fáradt vagy épp bemelegedésre vágyó izmokat pedig egy kis masszázson lehet majd kényeztetni mozgás előtt vagy után. 🙂

E nap színes programkínálatára is igaz, hogy még az idősebbek is elkezdhetik, ugyanis kipróbálható lesz a Senior Torna is, így még a nagymamát és nagypapát sem szabad ezen a délutánon otthon hagyni! Aki el sem tudja képzelni a családi szórakozást négylábú nélkül, azoknak is jó hírünk van: délután egy Kutyás Játszóház nyitja meg kapuit, és várja elsősorban apró vendégeit.

Bár a sport önmagában is igazi örömet okoz, de ha ez nem lenne elég, a nap végén A LEGSPORTOSABB CSALÁD díját is kisorsoljuk. Nyeremény: EasySet hordozható családi tollaslabda szett: 4 ütő, 2 labda és bárhol felállítható háló!

A teljes program ingyenes, így hát MOZDULJ! Városrészi Sportnap Hetényegyházán 2017. május 20-án.

Részletes program:

III. Mozdulj! –Városrészi Sportnap Hetényegyházán
2017. május 20. (szombat)

9.00: Hetény Vezér Vándorkupa labdarúgó mérkőzések – Petrovics Park – Nevezés május 18-ig: Benkő Istvánné 76/472-522 vagy a hetenymuvhaz@hirosagora.hu címen.
8.30-tól Iskolai sportnap a Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjainak – Fenyő utcai sportpálya
13.00-tól Regisztráció a CSALÁDI SPORTDÉLUTÁNRA a Hetényegyházi Közösségi Házban
13.30-17.00: CSALÁDI SPORTDÉLUTÁN: aerobik, jóga, senior torna, íjászat, masszázs, családi labdajátékok: tollas, ping-pong, kosárlabda, csocsó – Hetényegyházi Közösségi Ház és udvara
15:00-16:30: Kutyás Játszóház a Csiga-biga Alapítvány terápiás kutyáival – Hetényegyházi Közösségi Ház udvara
15:00-16:30: Naplemente Idősek Klubjának sportpohár bemutatója
17.00: Záró ünnepség és sorsolás

A LEGSPORTOSABB CSALÁD különdíj sorsolásán való részvétel feltétele a délután felkínált sportokon való részvétel.

 

Bővebben:
Hírös Agóra – Hetényegyházi Közösségi Ház
6044 Kecskemét, Kossuth Lajos utca 83.
Tel: 06 76 472 713
E-mail: hetenymuvhaz@hirosagora.hu
Honlap: www.hirosagora.hu
https://www.facebook.com/hetenyegyhazikozossegihaz

 

 

Hozzászólások