More

2017. március 16. 14:00

2017. március 16-án 14.00-kor az Idősek Akadémiája rendezvénysorozatnak a vendége a kecskeméti Katona József Könyvtárban Szabadi Lilla Ibolya lesz. Előadásának címe: Pozitív életváltozások a Bach virágterápia tükrében.

Szabadi Lilla Ibolya

Az egészséget test, lélek és szellem harmóniája, valamint az egészséges érzelmek jelentik. Ezt a harmóniát érhetjük el az eredeti Bach-virágterápiával, mely közel 100 éve működő emocionális gyógyítás. Az újszülött kortól az öregkorig és a várandósság időszakában is ajánlott. A 38 virágeszenciából álló rendszert kidolgozó Dr. Edward Bach orvos hitte, hogy a lelkiállapot szerepet játszik a betegségek kialakulásában, a gyógyulásban. A Bach-virágterápia hatékonysága abban rejlik, hogy az eszenciák magas frekvenciájú gyógyító rezgése kiegyensúlyozó hatást gyakorol a kibillent érzelmi állapotokra.

Kecskeméten Szabadi Lilla Ibolya 2007 óta alkalmazza a Bachv irágterápiát. Az angol Dr. Bach-Központ által regisztrált nemzetközi professzionális terapeutává képezte ki magát. Munkáját néhány elismert kecskeméti orvos is támogatja.

„Saját megtapasztalásaimon keresztül adom át a Bach-virágterápia nyújtotta segítséget. Ezáltal tudom, hogy mindig van megoldás az élet nehéz időszakaiban. A problémamegoldó beszélgetések által segítek felismerni a valódi okot és annak megoldását is.” (Szabadi Lilla Ibolya – www.élünk.hu)

 

 

Hozzászólások