More

2018. szeptember 17. 00:00

Az Európai Mobilitási Hét programsorozat első elemeként Bringatanoda Roadshow elnevezésű ügyességfejlesztő és tehetségkutató, kerékpározást népszerűsítő programsorozatot terveznek megvalósítani 2018. szeptember 17-19 között, hétfőtől-szerdáig Kecskeméten.

Ennek keretében a kecskeméti általános iskolai nevelés-oktatás 5-8. évfolyamos korosztályai számára a kerékpáros közlekedésbiztonságról és a kerékpárhasználat szabályairól szóló elméleti bevezetőt követően a diákok a kerékpáros közlekedéshez szükséges ügyességfejlesztő akadálypályán tehetik próbára tudásukat, és fejleszthetik gyakorlati ismereteiket.

A program keretében lehetőség nyílik „görgőverseny”-en részt venni – fém vázszerkezet részét képező görgőkre elhelyezett kerékpáron kellene egyhelyben tekerni, amely során a leadott teljesítményt, a sebességet és az egységnyi idő alatt „megtett” távolságot egy számítógépes program értékeli.

Helyszín: A jelentkező köznevelési intézmény területén
Jelentkezés: 2018. szeptember 6-ig a gozon.tamas@kecskemet.hu címen
Jelentkezéssel kapcsolatos információk: Gózon Tamás, 76/513-581
További részletek: Sáfár Tamás, 30/313-99-57

TÁRT KAPU – NYITOTT AJTÓ AGÓRA-SZERTE – Szeptember 24-től október 5-ig a valamennyi tanfolyamunk, szakkörünk, klubunk és körünk tárt ajtóval várják leendő tagjaikat, az érdeklődőket. A csoportok vezetői részletes tájékoztatással segítik az eligazodást, és segítenek abban is, hogy minél többen megtalálják a kedvükre való, rendszeres elfoglaltságot.

Térjen be hozzánk, és maradjon is velünk az év során! Jöjjön el családjával, barátaival, vagy akár egyedül! Itt garantáltan közösségre lel.

Részletek ITT.  

 

Hozzászólások