More

2019. március 1. 00:00

A hónap alkotójának, Urbán Zsuzsanna festőművésznek a kiállítását tekinthetik meg a festészet kedvelői 2019. március 1-31-ig Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális Központban. A művésznő a visszafogott színvilágú vásznain „a körülöttünk lévő mikrovilág, a kövek, kavicsok megkapóan változatos, ugyanakkor meditációra késztető világát mutatja be”.

Kecskeméten született 1972-ben. 1995-ben diplomázott a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola földrajz-rajz szakán, majd 2006-ban a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán vizuális nevelőtanár szakon szerzett diplomát. Tagja a Kecskeméti Képzőművészek Körének és a Műhely Művészeti Egyesületnek. 1995 óta tanít a Kecskemét Református Gimnáziumban.

Alkotóművészként jelenleg a természetben fellelhető motívumokat, mintázatokat kutatja. „A visszafogott színvilágú vásznain „a körülöttünk lévő mikrovilág, a kövek, kavicsok megkapóan változatos, ugyanakkor meditációra késztető világát mutatja be”.

A Kiállítás látogatható: a Hírös Agóra Kulturális Központ II. és IV. emeleti Panoráma társalgójában, az intézmény nyitva tartási idejében.

 

Hozzászólások