More

2018. augusztus 21. 00:00

Hírös7 Fesztivál Kecskeméten – Programajánló augusztus 21-én. Idén augusztus 19-28. között rendezi meg Kecskemét a legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválját, a Hírös Hetet.

Augusztus 21-én, a harmadik napon szervezik meg a Nemzetközi Rózsahölgy találkozót. A főtéri Nagyszínpadon bemutatkozik a Kecskeméti Nótások Barátok Köre, láthatjuk a Prímás Párbajt, és még számos más rendezvényen szórakozhatunk.

A  II-es színpadnál mutatkoznak be a nap folyamán a kistérségi települések. Egy koktélteraszt is kialakítanak az egykori Liberté előtt, ahol egy kubai bármixer keveri majd az italokat. A Hírös Forrás szökőkútnál rendezik meg a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt.

Programok:

9.00 – 20.00 óra Virágok útja kiállítás – Városháza Díszudvar

14.00 óra  Mák Kornél alpolgármester köszöntője után Nemzetközi Rózsahölgy találkozó, díszvendég Bánfalvi Ágnes színművésznő – A Városháza Díszudvarán „Talpas bemutató”, gasztronómiai program. Támogatójegy 1000.-Ft. „Hölgyek bora” borbemutató és kóstoló
17.30 óra Kecskeméti Nótások Barátok Köre – Nagyszínpad
18.00 óra Őrségváltás – Kossuth tér
18.00 óra Corchidea Együttes „Szirmok szárnyán” című előadása a Városháza Díszudvarán. Kiemelt vendégeink: Batthyány-Schmidt Margit – Magyar Női Unió elnöke

19.00 óra Prímás Párbaj
22.00 óra SkyBaby Stage Bács-Kiskun megyei jazz-swing-blues

CSALÁDOK ÉVE GYERMEKPROGRAMOK NAPONTA 10.00-19.00 ÓRA KÖZÖTT
„RÁD HAGYOMÁNYOZOM” – GENERÁCIÓK KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉS, BABA–MAMA SAROK A „0” KM-KŐNÉL

10.00 óra Babamasszázs
16.00 óra Csipkeverés

A Hírös Hét Fesztivál idei támogatói: Kecskemét, Megyei Jogú Város, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Félegyházi Pékség Kft., UNIQA Biztosító Zrt., Hovány Csoport, McDonald’s Kft., Malom Központ, Malom Parkoló Kft., OTP Bank Nyrt., Szentkirályi Ásványvíz Kft., Bácsvíz Zrt., VER-BAU Kft.

 

 

Hozzászólások