More

2018. augusztus 19. 09:00

Hírös7 Fesztivál, Kecskemét 2018! Idén augusztus 19-28. között rendezi meg Kecskemét a legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválját, a Hírös Hetet. Augusztus 19-én, az első napon a Katona József Emlékév előtt tisztelegnek, ezért a megnyitó után Bánk bán keresztmetszetet mutatnak be a Hírös7 főtéri nagyszínpadán a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral.

A  II-es színpadnál mutatkoznak be a nap folyamán a kistérségi települések, egy koktélteraszt is kialakítanak az egykori Liberté előtt, ahol egy kubai bármixer keveri majd az italokat. A Hírös Forrás szökőkútnál rendezik meg a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt.

Programok 2018. augusztus 19-én
9.00 – 20.00 óra Virágok útja kiállítás – Városháza Díszudvar
10.00 óra Virágkötészeti verseny a Városháza Díszudvarán -közben kellemes zenét biztosít a Rózsahölgy duó, Horváth Lászlóné Kovács Terézia gyógynövény és tea bemutatója „Ehető virágok” címen. Kiemelt vendégek, zsűritagok: Dr. Podmaniczky Erzsébet, Petres Emőke, Dömötör Zsuzsanna, Ladics Monika, Gyenes Szilvia, Szőllősi Mátyás, Boros Attila.
19.00  óra Kecskeméti Szimfonikusok 650 éves Kecskemét előadás – Nagyszínpad
20.30 óra Penge Benge Jazz Band Nagyszínpad
22.00 óra SkyBaby Stage – Jazz Jam
Este: Barátok Együttes előadása

A Hírös Hét Fesztivál idei támogatói: Kecskemét, Megyei Jogú Város, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Félegyházi Pékség Kft., UNIQA Biztosító Zrt., Hovány Csoport, McDonald’s Kft., Malom Központ, Malom Parkoló Kft., OTP Bank Nyrt., Szentkirályi Ásványvíz Kft., Bácsvíz Zrt., VER-BAU Kf

 

 

Hozzászólások