More

2019. augusztus 20. 20:00

Musicalsztárok varázsköntösben Szulák Andreával – Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának, a 85. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra 2019. augusztus 17-25. között. Kecskemét Város főterén rendezik a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást is. A kiállítás minden évben a legnagyobb, leggazdagabb térségi seregszemle.

Programok:

2019. augusztus 20-án, kedden

18.00 óra Katolikus szentmise a nagyszínpadon
19.00 óra Kenyérszentelő ünnepség
– Himnusz
– polgármesteri beszéd
– kenyérszentelés
– Szózat
– kenyérkóstoltatás


20.00 óra Musicalsztárok varázsköntösben, Ünnepi tűzijáték
Világhírű musicalek, világslágerek, örökzöldek és operettek Kecskeméten – népszerű művészek tolmácsolásában, sok tánccal és egy csipetnyi varázslattal!

Fellépő művészek: Szulák Andrea, Veréb Tamás, Füredi Nikolett, Laki Péter, Szegő Adrienn és Pál Attila

Fergeteges musicalest várja a Hírös Hét Fesztivál látogatóit augusztus 20-án este. Az idelátogató művészek világhírű musicalekkel készülnek a kecskeméti nagyérdeműnek, de a jól ismert dallamok mellett rengeteg gyönyörű tánc és izgalmas bűvész-show is tarkítja majd a gálát. A különleges showműsort profi táncosok előadásai teszik színesebbé, akik a standard mellett latin tánclépésekkel is elkápráztatják majd a közönséget. Színpadra áll még a közkedvelt Lui, bűvész-illuzionista is, aki látványos és humoros varázslataival a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt lenyűgözi majd.

Becherovka színpad
Színes szőttes nemzetközi táncgála
– Kinanthi Budaya & Albayan, Indonesia
– Folk dance group “Baloži”, Latvia
– DFS Ratolesť ,Slovakia
– CDE “Srednogorska mladost” and Dance club “Shareno horo”, Bulgaria
– KUD Croatia Children’s Group, Croatia
– Folk and Dance Ensamble “Małe Podlasie”,Poland

Zárás Dj Kincses

Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni a fesztiválra, szeretettel várják a szórakozásra és kikapcsolódásra váró kedves vendégeket!

 

Hozzászólások