More

2019. augusztus 22. 20:30

Geszti Péter – Best of Geszti – Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának, a 85. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra 2019. augusztus 17-25. között. Kecskemét Város főterén rendezik a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást is. A kiállítás minden évben a leggazdagabb térségi seregszemle.

Programok augusztus 22-én, csütörtökön

  • 20.30 óra A Modern Home bemutatja: Best of Geszti
  • Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat, na meg régit mutatni. Van, hogy Geszti rímbe rángat, olykor igényes jazzel, máskor stadionrepesztő produkciókkal lepi meg közönségét. 2019-ban sem lesz másképp, ráadásul a régi és új rajongók most mindenből a legjobbat kapják. A Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve.
  • A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel. Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal.Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!
  • Becherovka színpad
    Dj Kincses

 

Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni a fesztiválra, szeretettel várják a szórakozásra és kikapcsolódásra váró kedves vendégeket!

 

Hozzászólások