More

2019. augusztus 17. 19:00

Filmzenék a Kecskeméti Szimfonikusokkal a fesztivál megnyitóján – Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának a 85. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra 2019. augusztus 17-25. között. Kecskemét Város főterén rendezik a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást is. A kiállítás minden évben a legnagyobb, leggazdagabb térségi seregszemle.

A kiállítás megrendezésével a legfőbb szándék, hogy a látogatók megismerjék a környező települések értékeit, sokszínű kulturális és turisztikai kincseit, vonzerőit, azokat a helyi és térségi gazdákat, kézműveseket, akik minőségi, biztonságos, e tájegységre jellemző alapanyagokból készült és egyedi termékeikkel magasabb kulináris és esztétikai élményt nyújtanak tudatos vásárlóiknak.

Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni a fesztiválra, szeretettel várják a szórakozásra és kikapcsolódásra váró kedves vendégeket!

Programok:
2019. augusztus 17. szombat

  • 19.00 óra Hírös7 Symphonic Live – Filmzenék a Kecskeméti Szimfonikusokkal – Utazás a mesék világában
    A fesztivál megnyitóján ismét különleges zenei meglepetéssel kedveskedik a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar a közönségnek. A tavalyi, hatalmas sikert arató koncertjük után ezúttal a kicsik legnagyobb kedvenceit öltöztetik komolyzenei köntösbe. Felcsendülnek majd a legnépszerűbb mesék dallamai, de a Star Wars-rajongóknak is érdemes lesz résen lenniük… Az előadás alatt hatalmas LED-kivetítő biztosítja majd a nem mindennapi vizuális élményt.

  • Becherovka színpad – Olasz Meló zenekar

 

Hozzászólások